LACANCHE

 KÖKLÜ BİR MARKA

 

Burgundy'nin kalbi olan, küçük Lacanche köyünde, zanaatkarlar, 18. yüzyıldan beri ustalıkla mutfak gereçleri yaratmakta ve hem yemek meraklılarına hem de profesyonel şeflere mutfak sanatının en güzel taraflarını yansıtmaktadır.

TARİH MİRASLA BULUŞUYOR

 

Gelenek, modernlik ve zarif Fransız sanatını metalde uzun bir zanaatkarlık geleneği ile harmanlayan Les Pianos Gastronomes, 250 yılı aşkın bir süredir sarsılmaz bir mutfak mükemmelliğini gerçekleştirmektedir.

UZMANLIK

 

Kökenleri küçük bir Dökümhane olmasına rağmen, Lacanche'ın fırın üreticisi olarak dönüşümü, 19. yüzyılın başında ikinci füzyon dökme demir de dahil olmak üzere endüstriyel üretimdeki yeni gelişmeler sayesinde mümkün oldu. 
Bu Ocaklar ve fırınlar, hem profesyonel hem de kişisel kullanım için, türünün ilk örneği olarak Fransa'da el işçiliği ile üretildi ve 1900'lerde, çelik sac ve renkli emayenin piyasaya sürülmesiyle daha zarif, ayrıntılı bir geçişi memnuniyetle karşıladı - ürünler bugün bile dünya çapında koleksiyonerler tarafından takip edilmektedir.

 

 

© 2013 BOĞAZİÇİ İTHALAT , ALL RIGHTS RESERVED              |              Bookmark and Share

E - BÜLTEN ÜYELİĞİ                                                           SMEG Türkiye    SMEG Türkiye    Boğaziçi İthalat    SMEG Türkiye

En güncel gelişmeler ve en yeni haberler, bültenimize üye olan kullanıcılar için özel olarak gönderilecektir.