Page 24 - Smeg_2024-1_Gorselli_Katalog
P. 24
SBC4604WNR - BLAST CHILLER - S‹YAH CAM - BAKIR ESTET‹K
Blast Chiller ürününün sunumu ile ilgili, kifliye özel flef deste¤i mümkündür.
Piflirme ve ›s›tma fonksiyonlar› So¤utma ve dondurma fonksiyonlar›
Kompakt vitality sistem STANDART AKSESUARLAR:
• Brüt hacim 34 litre • 1 adet flifle raf›
• Minimum -35°C ile maksimum +75°C çal›flma aral›¤› • Tel raf
• 10 otomatik program + 100 kiflisel tarifleme • Microfiber bez
• Elektronik ›s› kontrolü • Probe çubu¤u
• TFT dokunmatik renkli ekran
• 6 piflirme ve ›s›tma, 5 so¤utma ve dondurma fonksiyonlar›
CPV615NR - VAKUM ÇEKMECES‹ - S‹YAH CAM - BAKIR ESTET‹K
Vitality Sistem • Otomatik nem alma amaçl› pompa ifllemi STANDART AKSESUARLAR:
• 60 cm eninde 15 cm yüksekli¤inde • 3 kademeli poflet kapatma yo¤unlu¤u • Yemek saklama pofletleri
• 6,5 lt net hacim, 15 kg maksimum yükleme kapasitesi • Dokunmatik kontrol paneli • Sous-vide piflirme pofletleri
• Sous-vide piflirme tipi vakumlama • Push-pull açma kapama mekanizmas›
• Marine ve tatland›rma ifllemi yapan chef fonksiyonu • 10 minibar vakum sensörü
• 3 kademeli iç ve d›fl vakumlama ifllemi • 3 seviyeli poflet kapatma yo¤unlu¤u
• Ya¤ geri ak›fl›n› önleyen güvenli solenoit valf
* Ürünlerin detayl› ölçü çizimleri için sayfa 210 - 212’ye bak›n›z.
Vakumlama Çekmecesi
Smeg’in size sundu¤u bu ola¤anüstü vakumlama çekmecesi ile Sous-Vide piflirme tekni¤i ile harika yemekler yapabilir,
yiyeceklerinizin kullanma tarihlerini uzatabilir ve daha önce açt›¤›n›z paketleri tekrardan mühürleyebilirsiniz.
YEN‹L‹KÇ‹ KORUMA ‹fiLEV‹
Vakumlama ifllemi yiyeceklerin buzdolab›, buzluk veya kilerde daha
uzun saklamaya yard›mc› olur. G›dalar özel vakum pofletlerine
paketlenip havas› ve bofllu¤u al›n›r.
Bu ifllem bakteri ve tozdan korur ve böylece yiyecekler uzun zaman
bozulmaz. S›v›lar dahi vakumlan›r ve tazeli¤ini uzun süre korur, aroma
ve vitaminler mükemmel bir flekilde saklan›r. Yemekleriniz yeni yap›lm›fl
gibi lezzetli olur. Vakumlanm›fl yiyecekler buzdolab›nda veya oda
s›cakl›¤›nda ortalama 4 kat daha dayan›kl›d›r. Donduruldu¤unda ise
bakteriler tamamen yok olur ve aylarca saklanabilir.
SOUS-VIDE- P‹fi‹RME TEKN‹⁄‹
Vakumlanm›fl yiyeceklerin kullan›m süresini uzatt›¤› gibi, özel pofleti ile k›s›k ateflte Sous-Vide- piflirme tekni¤ine haz›rl›k yapmak için ideal bir ürün.
Yiyecekler vakumland›ktan sonra 45 cm’lik buhar pifliriciye yerlefltirilir ve %100 buhar ile piflirme program› ayarlan›r, Sous Vide piriflirilir. Bu ifllem ile yeme¤inizin
aromas›, suyu ve vitaminleri içinde kal›r, di¤er piflirme metodlardan daha lezzetli olur.
* Tavsiye edilen perakende fiyatlara KDV dahildir.
ÜRÜN KODU PERAKENDE SATIfi F‹YATI / TL
SBC4604WNR 209.460.00
CPV615NR 147.670.00
22